Binnenhuisarchitectuur

DesignsArkelshoef is gespecialiseerd in binnenhuisarchitectuur. Ook ontwerpen we tiny houses. Een tiny house is een mooi en slim ontworpen, vaak duurzaam gebouwd huisje. Dit is goedkoper dan een traditioneel huis. Minder woonoppervlakte, maar meer vrijheid.
Een tiny house is een volwaardige woning op minder dan 50 m2 met een kleine ecologische voetafdruk. Vaak zelfvoorzienend en off-grid, oftewel geen gebruik van openbare voorzieningen. Helaas zijn we in Nederland beperkt in die keuze en zijn er nogal wat regels aan verbonden.
Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze die past bij uw levensstijl. Dat doen wij door het geven van praktische informatie over ontwerpen, bouwen (zelf of laten doen), (her)gebruik van materialen, op wielen (voordeel van mobiliteit) of niet en wonen in een prachtige omgeving.

DesignsArkelshoef is gespecialiseerd in drie stijlen:

  • Landelijk
  • Traditioneel
  • Modern (contemporary)

Ook zijn wij gespecialiseerd in interieur styling waardoor we een totaal plaatje kunnen realiseren: van ontwerp tot woonbeleving. Gegarandeerd de beste kwaliteit voor een bijpassend budget. Kortom: wij ontzorgen en u ziet door de bomen uw persoonlijke Tiny House! Meer impressies kunt u vinden op DesignsArkelshoef of neem contact op via dit formulier.

Arkelshoef handelt onder KvK-nummer: 50232959
BTW-nummer: NL169827252B01